Servei d'Emprenedoria

Cartell01

Cartell02

 

Cartell 03

Atenció! Punt d’Informació a l’Emprenedoria (PIE)

L’ajuntament d’Andratx ofereix a la seva ciutadania els recursos necessaris per emprendre un negoci a través del programa iemprén. Aquest programa neix de la col·laboració entre l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) i el SOIB per tal de donar suport a les persones emprenedores de forma personalitzada, des de l’anàlisi de l’idea fins a la posada en marxa del nou projecte, avaluant en tot moment la viabilitat del teu projecte per tal d’assegurar el manteniment i èxit en el temps.

iemprèn posa a l’abast els recursos necessaris per emprendre: assessorament, formació, jornades i tallers, ajuts i finançament, eines digitals i publicacions, i espais en els quals col·laborar amb altres emprenedors. 

A qui ens dirigim? Persones en situació de recerca de feina, tenim dos itineraris:

1. Itinerari per a majors de 30 anys

2. Itinerari Jove per a menors de 30 anys (entre 16 i 29 anys)

Requisits: persones inscrites al SOIB com a demandants de feina i, en el cas de menors de 30 anys, en el Sistema de Garantia Juvenil. 

Altres projectes que ofereix l’IDI, són : 

ferEmpresa

Programa que posa en contacte persones emprenedores perquè col·laborin, comparteixin idees i intercanvi d’habilitats professionals.

Reempresa

Si vols emprendre un negoci que ja funciona, o vols fer créixer la teva empresa comprant-ne una altra. 

Si estàs interessat/ada en emprendre negoci, vols millorar el que ja en tens, o liderar un negoci sense partir de zero, posa’t en contacte amb nosaltres: demana una cita

Altres entitas de suport a l’emprenedoria: 

Cambra de Comerç

Mallorca Activa

Cibervoluntarios