EL SAC REALITZARÀ EL SERVEI DE VERIFICACIÓ DE L'ACREDITACIÓ DE LA IDENTITAT DE PERSONES FÍSIQUES PER L'OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DIGITAL DE LA FÁBRICA NACIONAL DE MONEDA Y TIMBRE

A partir del 15 de febrer el Servei d'Atenció Ciutadana col·labora com a oficina de verificació de l'acreditació de persones físiques per a l'obtenció del certificat digital de laSAC Certficat electrónico Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT-RCM).

Atesa l'extraordinària i urgent necessitat de prendre mesures de contenció del COVlD 19 i la necessitat d'adaptar els serveis i activitats municipals  a aquesta situació i per poder facilitar els tràmits telemàtics de les persones físiques amb l'Administració Pública, l'Ajuntament d'Andratx posa a la disposició de la ciutadania aquest servei.
L'obtenció d'un certificat digital per a persona física és un tràmit de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre Real (FNMT-RCM) L'Ajuntament d'Andratx col·labora amb aquest organisme en una de les passes per a l'obtenció del certificat digital, l'acreditació de la identitat de les persones físiques que el volen obtenir.

1º TRÀMIT : OBLIGATORI ABANS DE LA VALIDACIÓ:

Les persones interessades han de realitzar prèviament la sol·licitud del tràmit a la web de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre(FNMT-RCM). Per veure com s'ha de realitzar el tràmit complet heu d'accedir al web de la Fabrica nacional de Moneda y Timbre pulsant AQUI. També teniu disponible un vídeo tutorial de la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre com a informació prèvia sobre la tramitació fent clic AQUÍ.

2º TRÀMIT: VALIDACIÓ A L'AJUNTAMENT D'ANDRATX:

El Servei d'Atenció Ciutadana una oficina habilitada de verificació de l'acreditació de persones físiques per a l'obtenció del certificat digital; s'atendrà a les persones interessades tots els dies de 11:30 a 13:30 amb CITA PRÈVIA fent clic AQUÍ. Per poder tramitar-ho ha d'assistir únicament la persona interessada amb el codi que li ha facilitat la Fàbrica Nacional de la Moneda y Timbre i el document d'identitat original.


Source URL: https://www.andratx.es/el-sac-realitzara-el-servei-de-verificacio-de-lacreditacio-de-la-identitat-de-persones-fisiques