Camp de Mar

Camp de Mar és un petit nucli turístic de la costa andritxola, que compta amb el privilegi de tenir una de les platges més belles de Mallorca, per la transparència de les seves aigües i per la blancor de la seva arena.

El nucli urbà de Camp de Mar es va desenvolupar cap els anys vuitanta, al costat d'una de les possessions més grans del terme, Biniorella, i per aquest motiu es va donar aquest nom a la urbanització. Seguidament, se'n varen edificar d'altres, com la des Salinar i la del Cap Andritxol. El primer hotel, construït l'any 1932, va ser El Gran Hotel, d'estil colonial; el qual va ser reemplaçat per un altre, durant els anys vuitanta. Devers els anys noranta, el poble va créixer amb la construcció de noves vivendes plurifamiliars, apartaments i hotels.

Per aquesta petita població, la història també n'ha deixat petjada. La torre des cap Andritxol, és un bon exemple de fortificació per defensar l'illa dels atacs pirates i corsaris. Aquesta mostra del passat contrasta amb la modernitat d'una de les millors i més modernes instal·lacions per a la pràctica del golf que es pot trobar a Mallorca, el camp de Golf d'Andratx, inaugurat el desembre de 1999. Aquest camp de golf, amb 18 forats, pot ser recomanat com un vertader repte per els jugadors d'aquest esport. Finalment, s'Illeta, un illot natural, al qual es pot accedir a través d'un pont de fusta, és una simpàtica curiositat per als visitants.

Encara que a Camp de Mar no hi ha erigida cap església parroquial, existeix una petita capella dedicada a Sant Joaquim i a Santa Aina, on, els mesos d'estiu, es fan misses a la fresca.

L'esport també està garantit a Camp de Mar, ja que es pot trobar una variada oferta relacionada amb l'oci estival i les activitats aquàtiques, així com diferents excursions a peu, com la que condueix a la torre des cap Andritxol. Els aficionats i professionals del golf poden gaudir d'aquest esport tot l'any.

Aquest poble compta amb una important oferta hotelera, principalment de platja i, als nombrosos restaurants de la zona, es pot gaudir de la més variada cuina nacional i internacional, juntament amb delicioses postres i excel·lents vins.

Aquest nucli de població té molts d'al·licients que l'han convertit en un dels principals complexos turístics d'Andratx i un dels llocs més sol·licitats de Mallorca per passar unes agradables vacances.

39.541667, 2.423889


Source URL: https://www.andratx.es/camp-de-mar-0