Batlia

Foto Estefania GonzalvoBenvolguts veïnats i veïnades d’Andratx, com a batlessa del nostre municipi, us don la benvinguda a aquesta plana web que m’agradaria sigui una eina on tots hi trobem tot tipus d’informació d’interès i ens ajudi a mantenir una relació digital fluida entre la ciutadania i l’administració.

Com sabeu, el terme municipal d’Andratx és ple d’història i de cultura popular, les nostres poblacions gaudeixen d’una ubicació envejable a la nostra estimada Serra de Tramuntana, patrimoni de la humanitat, i tenim el privilegi de comptar amb el Parc Natural de l’illa Dragonera i la Reserva Natural de la Trapa.

Des del Consistori, que m’omple d’orgull gestionar, farem que aquest portal sigui el viu reflex de tot allò que passi a Andratx, a Camp de Mar, al Port d’Andratx, a s’Arracó, Sant Elm i sa Coma. A més, teniu a la vostra disposició la seu electrònica on podreu dur a terme els vostres tràmits administratius d’una forma més àgil i còmoda. I, en un exercici de transparència, tant a la seu electrònica com en aquest portal hi podreu trobar les darreres informacions d’actualitat a l’Ajuntament, les decisions que anem prenent pel bé dels andritxols i que faran que retorni l’estabilitat al municipi.

Ser batlessa d’Andratx és una gran responsabilitat que assumeixo amb ganes, amb força i amb el màxim compromís de fer que aquest municipi, que m’ha vist néixer i créixer, asseguri als andritxols un futur millor fent que ells, vosaltres, sigueu el centre de tot.

No vull oblidar-me dels milers de visitants que trien Andratx cada any per fer-hi una estada i que donen vida a les nostres platges, s’interessen pel nostre patrimoni i admiren la nostra diversitat paisatgística. Ells també trobaran a aquesta web el seu espai.

Finalment, vull convidar-vos a descobrir Andratx a través d’aquest portal i em compromet a que el nostre municipi tengui una administració més propera i eficaç.

Benvinguts a Andratx!!

Estefania Gonzalvo Guirado, Batlessa.

 


Source URL: https://www.andratx.es/batlia