L'EQUIP DE GOVERN NO ASSISTIRÀ A LA INAUGURACIÓ DEL TÚNEL DE SON VIC

16-Març-2023

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Andratx no assistirà demà a l'acte d'inauguració de l'apertura del túnel de Son Vic.

S'ha adoptat aquesta decisió front al caos circulatori que viu Andratx i convençuts de que els andritxols mereixen tenir obert el túnel de Son Vic quant abans millor i no haver d'esperar a que els responsables del Consell de Mallorca, concrectament el conseller de Carreteres, Iván Sevillano, hagi de desplaçar-se al municipi per a la inauguració.

Una vegada més, l'equip de govern andritxol expressa la conformitat amb la realització de les obres de millora encara que discrepa en el temps i les formes donat que, en cap moment, el senyor Sevillano ha acceptat les peticions d'Andratx que no tenien altre objectiu que intentar que els andritxols i tota aquella persona que es desplaça al municipi no patís les conseqüències de tenir tants de mesos el túnel completament tancat.

A més, lamenta que els andritxols hagin estat víctimes de les retencions diàries a l'entrada i sortida del municipi i que els comerços i negocis de restauració hagin vist alterada la seva activitat. Per això, vol manifestar la seva disconformitat en el temps en el que s'han dilatat les obres.