Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Juntes de Govern Local

L'Ajuntament d'Andratx posa en marxa una campanya de joguines solidÓries

Tornar Imprimir

Campanya solidÓria joguines 2020

L'Ajuntament d'Andratx, mitjanšant el seu departament de Serveis Socials, ha posat en marxa un any mÚs una campanya solidÓria de recollida de joguines, amb el lema 'Per Nadal cap infant sense joguines: Dˇna una joguina, regala un somriure'

La campanya, presentada avui matÝ pel batle d'Andratx Joan Manera, la regidora de Serveis Socials Xisca Castell i la regidora d'Educaciˇ Margarita Esteva, tÚ l'objectiu de que cap infant del municipi es quedi sense joguines en aquestes festes.

Des d'aquest mateix dimarts i fins al proper divendres 4 de desembre, en horari de 9h a 13h, tothom que vulgui colĚlaborar ho podrÓ fer donant les seves joguines al propi departament de Serveis Socials (planta baixa de l'Ajuntament). Les joguines hauran d'estar en bon estat per a quŔ puguin continuar sent utilitzats pels nens que els rebran. Igualment, si algun ciutadÓ estÓ interessa a donar joguines i no poguÚs fer-ho en l'horari establert, es pot posar en contacte amb el departament (971 62 80 00 - Ext.8010) per a cercar altres alternatives.

Igualment, qui vulgui solĚlicitar les joguines haurÓ de demanar cita amb la TŔcnica de Serveis Socials en el telŔfon 971 62 80 00 - Ext.8010. Una vegada valorades les solĚlicituds, es farÓ lliurament de l'autoritzaciˇ per a quŔ les famÝlies puguin recollir les joguines abans de les festes de Nadal.

"El que cercam amb aquesta campanya Ús que cap nin o nina d'Andratx es quedi sense una joguina durant aquestes festes. No Ús nomÚs tractar d'ajudar a les famÝlies mÚs vulnerables del municipi; Ús donar resposta als somnis i ilĚlusions de tots aquests infants", ha declarat la regidora de Serveis Socials Xisca Castell. Ha reiterat igualment que "han de ser joguines en bon estat, de res serveix donar-li a la la gent que menys tÚ coses que nosaltres tenim trencades. Donar el que ens sobra no Ús solidaritat. Solidaritat Ús compartir".

Per la seva banda, el batle d'Andratx, Joan Manera, ha volgut animar a les famÝlies del municipi a colĚlaborar amb la campanya, i mÚs encara en aquests temps complicats que ens estÓ tocant viure, "en els quals qualsevol gest, per petit que sigui, val moltÝssim", destacant que "ens agradaria que tot i la pandŔmia els Reis d'Orient arribin a tots els nins i nines". Manera tambÚ ha emfatitzat l'esperit solidari que ha acompanyat sempre als andritxols i andritxoles, convidant a tots a sumar-se a la campanya.

Data ˙ltima modificaciˇ: 17/11/2020 a les 12:02


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat