Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Normativa

Lliurament dels diplomes SICTED a entitats i empreses que aporten un plus de qualitat al turisme del municipi

Tornar Imprimir

SICTED 2020

L'Ajuntament d'Andratx ha fet lliurament aquest matí dels diplomes SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) a diferents entitats i empreses que aporten un plus de qualitat al municipi de cara al turisme.

Les empreses guardonades en aquesta ocasió han estat les següents:

-- Restaurant Illeta
-- Hotel Steigenber
-- Supermercat Vell Marí
-- Restaurant Cala Conills
-- Cafeteria Vell Marí
-- Museu CCA Andratx
-- Restaurant És Racó d'és Puput
-- HPB Biniorella (Reserva de Biniorella)
-- Tenda Just Sant Elm

A l'acte de lliurament dels diplomes, celebrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Andratx, han assistit el batle d'Andratx Joan Manera, la regidora de Turisme Ruth Mateu, la primera tinent de batle Karia Rouarch, i Xisco Bauzá, Tècnic de l'Àrea de Qualitat de l'Agència Balear de Turisme, així com diferents representants del sector turístic del nostre municipi.

En una temporada sens dubte complicada, des del consistori s'ha volgut agrair a tots ells el treball realitzat, la seva tasca per l'impuls de la qualitat turística del municipi, i s'ha recalcat la prioritat d'oferir recursos i experiències turístiques en plenes condicions de seguretat.

El SICTED és un model participatiu que requereix que les empreses/serveis turístics es comprometin amb la Qualitat turística del seu destí. Per al lliurament d'aquests Certificats de Qualitat Turística s'exigeix l'assistència tècnica per part d'assessors SICTED, i avaluacions per a contrastar l'adequació de l'empresa/serveis turístics als estàndards de qualitat. La seva obtenció, per tant, significa una important eina per a incrementar la competitivitat turística d'Andratx.

Data última modificació: 15/09/2020 a les 12:03


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat