Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Batlia

Sr. Batle, Joan Manera

Tornar Imprimir

Estimats ciutadans, ve´nats i visitants virtuals del nostre municipi, vull donar-vos la benvinguda a la pÓgina web de l'Ajuntament d'Andratx. Una finestra d'informaciˇ, mitjanšant la qual volem facilitar les tasques als nostres ciutadans, informar dels procediments en marxa, mostrar la feina que es fa, les accions que es duen a terme, les notÝcies relaciones amb el municipi... En definitiva, potenciar Andratx. 

Ser batle d'Andratx Ús per a mi un gran repte, un gran honor, i sobretot una gran ilĚlusiˇ. Per˛ tambÚ, com dic sempre, una gran responsabilitat. Fer feina dia a dia pel teu poble, per a tots els ciutadans d'aquest meravellˇs municipi, Ús una de les situacions mÚs especials amb les que un es pot trobar en la seva vida. Per˛ per aix˛ mateix s'ha d'estar a l'alšada. Que ning˙ dubti que per feina, constÓncia, compromÝs i esforš no quedarÓ. 

I una de les maneres de fer-ho possible Ús amb aquesta web. Ella ens servirÓ no nomÚs de panell informatiu, sinˇ tambÚ de pont entre tots vosaltres i tots nosaltres. Una manera de mostrar tot i de rebre tot de manera transparent. Per aix˛, tota la informaciˇ que es generi al Consistori, totes les juntes de govern, tots els plens... s'exposaran a la pÓgina web. A mÚs a mÚs, es crearÓ aquest pont de comunicaciˇ directa amb la batlessa, amb la resta de regidors, i tot aquell que s'hi vulgui adrešar ho podrÓ fer mitjanšant aquest portal. PerquŔ tots som, tots feim, el mateix poble. 

Un poble que Ús una de les joies de la MediterrÓnia, amb les nostres platges de Sant Elm, el Camp de Mar, i el Port d'Andratx, i el nostre interior amb Andratx, s'Arracˇ i sa Coma. Un poble que Ús tambÚ punt d'inici de la Serra de Tramuntana, patrimoni de la humanitat, i que tÚ com a punta de llanša la imponent Dragonera, Parc Natural.

Finalment, vull convidar a tothom a visitar el nostre poble, per˛ tambÚ a conŔixer de primera mÓ la seva informaciˇ, i qualsevol necessitat que pugui tenir, mitjanšant aquesta web, integrada dins un procÚs global de comunicaciˇ que tÚ com a objectiu arribar a tothom de la manera mÚs rÓpida, transparent, eficaš i propera possible.

Data ˙ltima modificaciˇ: 02/07/2020 a les 13:04


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat