Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Nostre Ajuntament -> Batlia

Sr. Batlessa, Katia Rouarch

Tornar Imprimir

Estimats ciutadans, ve´nats i visitants virtuals del nostre municipi, vull donar-vos la benvinguda a la web de l'Ajuntament d'Andratx. Una finestra d'informaciˇ, mitjanšant la qual volem facilitar les tasques als nostres ciutadans, mostrar la bona feina que es du a terme a l'Ajuntament, donar a conŔixer les nostre notÝcies i potenciar el nostre municipi.

Ser le batlessa d'Andratx es per a mi un gran repte i suposa una gran motivaciˇ per fer les coses bÚ, a la vegada que un honor en ser la tercera batlessa d'Andratx. Vull que tothom tengui clar que seguirÚ rebent a tots i a totes com ho he fet fins ara, que les meves portes estaran sempre obertes, i que ara com a batlessa tendrÚ encara una major vocaciˇ de servia en el dia a dia.

I una de les maneres de fer-ho possible Ús amb aquesta web. Ella ens servirÓ no nomÚs de panell informatiu, sinˇ tambÚ de pont entre tots vosaltres i tots nosaltres. Una manera de mostrar tot i de rebre tot de manera transparent. Per aix˛, tota la informaciˇ que es generi al Consistori, totes les juntes de govern, tots els plens... s'exposaran a la pÓgina web. A mÚs a mÚs, es crearÓ aquest pont de comunicaciˇ directa amb la batlessa, amb la resta de regidors, i tot aquell que s'hi vulgui adrešar ho podrÓ fer mitjanšant aquest portal. PerquŔ tots som, tots feim, el mateix poble. 

Un poble que Ús una de les joies de la MediterrÓnia, amb les nostres platges de Sant Elm, el Camp de Mar, i el Port d'Andratx, i el nostre interior amb Andratx, s'Arracˇ i sa Coma. Un poble que Ús tambÚ punt d'inici de la Serra de Tramuntana, patrimoni de la humanitat, i que tÚ com a punta de llanša la imponent Dragonera, Parc Natural.

Finalment, vull convidar a tothom a visitar el nostre poble, per˛ tambÚ a conŔixer de primera mÓ la seva informaciˇ, i qualsevol necessitat que pugui tenir, mitjanšant aquesta web, integrada dins un procÚs global de comunicaciˇ que tÚ com a objectiu arribar a tothom de la manera mÚs rÓpida, transparent, eficaš i propera possible.

Data ˙ltima modificaciˇ: 27/06/2018 a les 10:43


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat