Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Fires i mercats

Fires i mercats

Tornar Imprimir

Puesto de fruta

ELS MERCATS SETMANALS

Una visita que no es pot deixar escapar Ús el mercat d'Andratx i de s'Arracˇ.

El mercat d'Andratx es fa tots els dimecres de cada mes als carrers d'Andratx i a les mÚs de dues-centes parades es pot trobar una Ómplia selecciˇ de fruita fresca, verdura, embotits, llepolies, artesania, objectes de pell, utensilis de fang, productes tÝpics mallorquins, flors, roba i una interminable llista de productes.

Es tÚ constÓncia de la realitzaciˇ d'aquest mercat des de mitjan segle XIX, per˛ a un edifici propi, situat a l'actual Plaša d'Espanya. DesprÚs de desaparŔixer  l'immoble, a la dŔcada del anys seixanta, el mercat va continuar en aquell mateix lloc fins a finals dels anys setanta, quan es va traslladar fins a l'actual emplašament, als voltants del passeig de Son Mas.

El mercat de s'Arracˇ tÚ lloc els dissabtes en la plaša del poble, mÚs petit, per˛ de bon tros encant, permet als seus visitants fer la compra i gaudir de les terrasses dels bars del poble, on es reuneixen visitants i ve´ns.

FIRES I MERCATS ESTACIONALS

La Fira AgrÝcola, Ramadera, Artesanal i Industrial
La Fira es celebra, des de 1984, el primer cap de setmana d'abril. L'organitza el propi Ajuntament d'Andratx amb la colĚlaboraciˇ del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears i altres entitats locals. El lloc de la celebraciˇ sˇn els voltants de les cases de Son Mas.

Mercats estacionals temÓtics:

  • "Mercat de Nadal" a Andratx, segon cap de setmana de desembre
  • "Mercat de Sant Joan" (nocturn) a Camp de Mar, el 23 de juny
  • "Mercat de la Palomera" (nocturn) a Sant Elm, primer cap de setmana d'agost
  • "Mercar de les Flors" a Andratx el 30 i 31 d'Octubre

Data ˙ltima modificaciˇ: 03/11/2017 a les 13:59


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
TelŔfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electr˛nic: sac@andratx.cat