Ajuntament d'Andratx

Inici -> El Municipi -> Presentació del municipi

Presentació del municipi

Tornar Imprimir

Torre de Son Mas - Presentació Municipi

El municipi d'Andratx és un dels destins més atractius de Mallorca gràcies a la seva privilegiada situació dins la geografia mallorquina: el sud-oest de la serra de Tramuntana.

Terra i mar. Andratx ofereix una gran diversitat paisatgística, des d'impressionants paisatges de muntanya i acollidores valls interiors, fins a un litoral escarpat i espectacular, amb petites cales i platges d'arena fina que conviden a un bany refrescant a les seves aigües blaves i cristal·lines.

A Andratx hi ha moltes coses per veure i fer.

Són moltes les possibilitats que presenta a l'hora de gaudir de la naturalesa i de l'esport. Es poden descobrir racons de gran bellesa a través d'interessants excursions a peu i rutes en bicicleta, aprofitar les modernes instal·lacions esportives per a la diversió de tota la família o gaudir d'un dia de golf, practicar tot tipus d'esports nàutics o simplement nedar.

També són molts els actes culturals que animen la contrada andritxola. Festes, exposicions, teatre i concerts omplen l'agenda cultural els dotze mesos de l'any.

El patrimoni cultural, natural i etnològic és important i valuós. Són molts els testimonis arreu del municipi, les esglésies i ermites, les possessions i cases senyorials, les torres de defensa i vigilància, els fars... Però, el Parc Natural de sa Dragonera i la Reserva Natural de la Trapa són els principals atractius de caire mediambiental del municipi d'Andratx.

L'oferta hotelera i de restauració és de gran qualitat i una de les millors de Mallorca. Hotels, hostals, i agroturisme són les distintes opcions que es poden triar a Andratx per passar unes bones vacances. També són molts els restaurants, tant a la costa com a l'interior, on es pot degustar la més variada cuina nacional i internacional, sense oblidar l'especialitat de la gastronomia andritxola, el peix.

Totes aquestes activitats i possibilitats estan al seu abast a Andratx, un dels racons més bells de l'illa de Mallorca.Data última modificació: 14/09/2011 a les 10:06


Ajuntament d'Andratx -  Av. de la Curia, 1 . 07150 Andratx
Telèfon: 971-628000 Fax: 971-136552
Correu electrònic: sac@andratx.cat